Telefoonnummer

0638127829

Emailadres

gvstanfries@outlook.com

Beschikbaarheid

Ma-vr: 9:00-20:00

Stilzitten is iets dat Rianne niet geleerd heeft. Nieuwe projecten – zowel privĂ© als in haar werk als projectleider – combineert ze maar wat graag met veel sporten. Dat zorgde ervoor dat ze direct actief werd toen ze ontdekte dat de gymnastiekvereniging uit Reduzum zou verdwijnen. Ze is dan ook ontzettend trots dat de Gymnastiekvereniging vier maanden na haar eerste actie een nieuw lesaanbod kan aanbieden.

Sporten heeft Rianne altijd gedaan, vooral in de vorm van waterpolo. Later zijn ook hardlopen, wielrennen en boksen favoriete bezigheden geworden. Gymnastiek is voor Rianne wel echt een nieuwe wereld, maar dankzij de zeer ervaren leidsters raakt ze er snel in thuis. Ze heeft er zin in om de vereniging samen met Afke en Astrid weer een stevige basis te geven en met alle enthousiaste mensen die de afgelopen tijd geholpen hebben, wordt dat vast en zeker een succes!

“Mijn dochters van 3 en 2 jaar willen al volop mee hardlopen en wielrennen. Het is heel mooi dat zij nu bij de gymnastiekverenging goed leren bewegen. Dat geeft hen op latere leeftijd ontzettend veel vrijheid”.