Telefoonnummer

0638127829

Emailadres

gvstanfries@outlook.com

Beschikbaarheid

Ma-vr: 9:00-20:00

‘Vitaal blijven’ doen we door te werken aan fysieke gezondheid en sociale contacten. Daarom is de les Bewegen voor ouderen geschikt voor iedereen die vitaal oud wil worden. En dat willen we allemaal!

Door te werken aan je fysieke gezondheid, werk je aan zelfstandig blijven. Je werkt aan “goed voor jezelf zorgen”. En daar helpt trainer Grada je heel graag bij.

De les Bewegen voor ouderen is een les vol pit en plezier. Mét elkaar, maar ook zelf aan de slag, onder motiverende aanmoediging van Grada. Alle spiergroepen komen aan bod, zodat jij ervoor zorgt dat jouw lichaam het dagelijkse leven aan kan. Door onder begeleiding te bewegen, leer je ook een goede houding aan waardoor blessures bij bijvoorbeeld het onderhouden van de tuin voorkomen kunnen worden. Daarnaast is het sociale contact tijdens of na de lessen ook heel waardevol!

Grada ontvangt je graag vanaf 29 september 2021 op woensdagochtend van 9 uur tot 10 uur in de gymzaal van Reduzum! Loop gewoon eens langs om een kijkje te nemen, een uurtje mee te doen of neem contact op via gvstanfries@outlook.com voor meer informatie.

We zien je graag snel!