Telefoonnummer

0638127829

Emailadres

gvstanfries@outlook.com

Beschikbaarheid

Ma-vr: 9:00-20:00

Leren en durven bewegen! Dat is de basis van gymnastiek.

Kinderen vergroten hun motorische vaardigheden door te doen! En wel onder begeleiding van professionals. Marjet weet als turnster als geen ander wat goede motorische vaardigheden je brengen. Gymnastiek is daar de basis van. Door als kind goed te leren bewegen heb je je leven lang profijt. Bijvoorbeeld door de sterke basishouding die je hebt ontwikkeld en die jou fit houdt in het dagelijks leven.

De basis, daar begint de les dus bij. Maar Marjet houdt van uitdaging en zal haar passie voor turnen overbrengen op jongens en meisjes van 6-12 jaar. Heb je goed leren bewegen? Dan helpt ze jou bij het durven! Ga jij de uitdaging aan?

De les bestaat uit een combinatie van oefeningen op de vloer, gymtoestellen en spelvormen. Elk onderdeel vraagt weer andere motorische vaardigheden, maar bij alle onderdelen is sociaal contact heel belangrijk.

De gymnastiekles voor kinderen van 6-12 jaar vindt vanaf 26 oktober plaats op dinsdag van 16 uur – 17 uur in de gymzaal in Reduzum. Meld je aan voor een proefles via gvstanfries@outlook.com of kom gewoon eens langs in de gymzaal!

Leren bewegen doe je door te doen!