Telefoonnummer

0638127829

Emailadres

gvstanfries@outlook.com

Beschikbaarheid

Ma-vr: 9:00-20:00

Leren en durven bewegen! Dat is de basis van gymnastiek.

Kinderen vergroten hun motorische vaardigheden door te doen! En wel onder begeleiding van professionals. Marije weet als geen ander wat goede motorische vaardigheden je brengen en gebruikt dit in haar korfbal carrière op nationaal niveau. Gymnastiek is de basis van een goede motoriek. Door als kind goed te leren bewegen heb je je leven lang profijt. Bijvoorbeeld door de sterke basishouding die je hebt ontwikkeld en die jou fit houdt in het dagelijks leven.

De basis, daar begint de les dus bij. Maar Marije houdt van uitdaging en zal haar passie voor sport overbrengen op jongens en meisjes van 6-12 jaar. Heb je goed leren bewegen? Dan helpt ze jou bij het durven! Ga jij de uitdaging aan?

De les bestaat uit een combinatie van oefeningen op de vloer, gymtoestellen en spelvormen. Elk onderdeel vraagt weer andere motorische vaardigheden, maar bij alle onderdelen is sociaal contact heel belangrijk.

De gymnastiekles voor kinderen van 6-12 jaar vindt plaats op donderdag van 15 uur – 16 uur in de gymzaal in Reduzum. Meld je aan voor een proefles via gvstanfries@outlook.com of kom gewoon eens langs in de gymzaal!

Leren bewegen doe je door te doen!