Telefoonnummer

0638127829

Emailadres

gvstanfries@outlook.com

Beschikbaarheid

Ma-vr: 9:00-20:00

Wie aan Maartje denkt, denkt aan gym, turnen en lesgeven. Al haar ervaring komt prachtig tot uiting in de Peuter- en kleutergymnastiek die zij de komende tijd in Reduzum gaat verzorgen.

Maartje heeft haar hele jeugd geturnd bij G.V. Quick te Leeuwarden en daarna lesgegeven bij de gymgroepen. Na haar turn carrière werd zij turntrainster, jurylid en later bestuurslid van de Turnkring Friesland onder voorzitter Germ van Essen.

Maar ook in het onderwijs kon je haar op tal van plekken tegenkomen, zoals in het basisonderwijs en als docent Nederlands op het Friesland College.

Nu is Maartje aan de slag als gezins- en kindercoach in haar eigen praktijk en net met haar man Sjaak in Reduzum komen wonen.

“Wij zetten ons met liefde in voor de herstart van de Gymnastiek in Reduzum. Gym is ontzettend belangrijk voor de lichamelijke- maar ook de sociale- en cognitieve ontwikkeling van het kind”.

Maartje gaat samen met Lotte aan de slag met de allerkleinsten. Ze vindt het heerlijk om weer even tussen die kleintjes te mogen staan en hen allerlei vormen van bewegen te laten ervaren.

“Ik denk dat ik er net zoveel van geniet als de kinderen!

Maartje