Telefoonnummer

0638127829

Emailadres

gvstanfries@outlook.com

Beschikbaarheid

Ma-vr: 9:00-20:00

Over de bank lopen. Dat evenwicht! Wat was dit spannend! En aan het einde van de bank kwam de kast. Mam, ik sprong er vanaf!

Dat wow-effect. Dat doet een peuter en kleuter goed. Want daardoor gaan ze in zichzelf geloven. En durven ze elke keer weer een klein beetje meer. Door gymnastiek worden de motorische vaardigheden verbeterd. Spelenderwijs wordt kennis gemaakt met gymtoestellen, ritme en balspellen. Niet alleen de gymles wordt leuker. Spelen in de speeltuin gaat makkelijker en door krachtontwikkeling wordt zwemmen ook steeds leuker.

Peuters en kleuters leren vooral door van elkaar af te kijken. Dus samen naar gymnastiek zorgt voor net dat stapje extra uitdaging voor de allerkleinsten. En het sociale aspect mogen we ook niet vergeten. Bij gymnastiek leer je elkaar te helpen en wordt er natuurlijk veel samen gespeeld.

Juf Maartje heeft jarenlange ervaring in de turnwereld, dus met die uitdaging zit het wel goed. Maartje begeleidt de kindjes met veel plezier en helpt ze vertrouwen krijgen in zichzelf en in hun lichaam. Als dat vertrouwen er is, worden de kindjes uitgedaagd om nieuwe dingen te leren. Steeds weer met die juiste houding. Een goede houding en een sterke basisfitheid geeft een leven lang plezier!

Juf Lotte weet vanuit eigen ervaring wat gymnastiek is. Door haar werk als onderwijsassistent weet ze hoe ze kindjes kan motiveren en uitdagen. Maar ook hoe ze vertrouwen kan bieden. En Lotte brengt met eigen gitaarmuziek leven in de brouwerij tijdens de gymles!

Maartje en Lotte verwelkomen de kindjes graag vanaf 28 oktober 2021 op donderdag van 16:15 uur – 17:00 uur in de gymzaal van Reduzum. Komt jouw peuter of kleuter ook meedoen?

Peuter- en kleutergym motiveert om te bewegen!