Telefoonnummer

0638127829

Emailadres

gvstanfries@outlook.com

Beschikbaarheid

Ma-vr: 9:00-20:00

Op 9 oktober 2021 was het dan zo ver! Gymnastiekvereniging Stanfries vierde de doorstart van de vereniging met leuke activiteiten in de gymzaal. Het was een geslaagde middag!

Kinderen konden zich volop uitleven op de tumblingbaan, de klimwand en andere gymtoestellen. De juffen gingen met de kinderen aan de slag en juf Marjet nam de kinderen met verschillende opdrachten mee over de tumblingbaan. Jong en oud deed enthousiast met haar mee! Ook werden kinderen geschminkt en was er volop plezier op het springkussen bij de ingang van de gymzaal. Gedeputeerde Friso Douwstra was vanuit zijn portefeuille sport aanwezig om de vereniging veel succes toe te wensen en kondigde de demonstratie van de turnsters aan. Zij hebben laten zien wat voor spectaculairs er valt te leren voor de kinderen! 

Op 26 oktober 2021 start de gymles voor kinderen van 6 – 12 jaar onder leiding van juf Marjet. De peuter- en kleuterles start twee dagen later, op 28 oktober, onder leiding van juf Maartje en juf Lotte. De les bewegen voor ouderen is onlangs gestart en vindt plaats op woensdagochtend van 9-10 uur onder leiding van trainster Grada Stoker. Meld je aan voor een proefles en kom lekker meedoen! Kijk voor meer informatie op www.gymnastiekstanfries.nl 

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *